Elinde Stoop

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 076-2055144 (algemeen nummer, laat een bericht achter, niet voor afspraken)

Mijn naam is Elinde Stoop en ik werk bij Syma als psychomotorisch therapeut (PMT-er). Ik heb voornamelijk gewerkt met de doelgroep trauma en persoonlijkheidsstoornissen. Dit past het beste bij mij als persoon en behandelaar en hierdoor zit ik bij Syma helemaal op mijn plek.

Als PMT-er ben ik vooral gespecialiseerd in het lichaam en emoties. Cliënten komen bij mij als ze willen oefenen met verschillende thema’s die te maken hebben met voelen. Zoals: meer contact maken met hun lichaam, meer woorden geven aan emoties, grenzen herkennen, emoties uiten en reguleren. 

Ik vind het mooi om met mensen mee te mogen kijken naar hoe emoties bij hen werken en ze nieuwe ervaringen op te laten doen met hun lichaam. Als therapeut geef ik terug wat ik zie aan het lichaam of patronen. PMT is een doe-therapie, waarbij we ook wel praten, maar ook iets gaan doen en oefenen. Door te oefenen met emoties in een veilige omgeving, met veel aandacht voor jou en ruimte voor spelen en uitproberen, wordt de stap kleiner om dit ook in het dagelijks leven toe te passen. 

VERGOEDING, EIGEN RISICO & TARIEF

Alles over de kosten

WACHTEN!?
WAT NU?

Wat kun je nu direct doen

BOEKEN, APPS, E-HEALTH EN LINKS

Handig om te weten

De WGBO &
PRIVACY

Het fundament van ons contact