Connie van Mook

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 076-2055144 (algemeen nummer, laat een bericht achter) 

 

Mijn naam is Connie van Mook en ik werk sinds 1990 met veel plezier als
dramatherapeut. Ik kan goed aansluiten bij een hulpvraag in een behandeling en heb inmiddels veel werkvormen in mijn 'werkervaringsrugzak' die ik kan inzetten. Ik krijg er energie van om samen te werken, waarbij ik dit alles kan inzetten om iemand verder te helpen in het proces van verandering.

Dramatherapie is een veelal actieve therapie waarbij 'dramawerkvormen' ingezet worden om een veranderingsproces te bewerkstelligen. Dramatiseren is letterlijk het uitvergroten van de werkelijkheid. Hierdoor kun je je ertoe leren verhouden en kun je in een veilige 'doen-alsof situatie' uitproberen en ervaren. Tenslotte erover praten; is iets anders dan doen, toch?

Wat ik dan doe? Ik zorg voor een veilige opbouwende therapiesfeer waarin we stap voor stap werken aan ons afgesproken doel. 

Ik heb mijn werkervaring vooral opgedaan in de gespecialiseerde GGZ . Waarbij ik in multidisciplinaire teams deeltijd- en ambulante behandelingen mede vorm geef. Daarnaast is het fijn om bij Syma individuele hulpvragen te behandelen. 

VERGOEDING, EIGEN RISICO & TARIEF

Alles over de kosten

WACHTEN!?
WAT NU?

Wat kun je nu direct doen

BOEKEN, APPS, E-HEALTH EN LINKS

Handig om te weten

De WGBO &
PRIVACY

Het fundament van ons contact