Verwijzers

Wij zijn altijd bereid tot overleg als u vragen heeft over een patiënt die u zou willen verwijzen voor behandeling. Een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is de snelste route om contact te maken. Natuurlijk is telefonisch overleg ook een optie. Daar maken we dan graag een afspraak voor via genoemd mail adres. 

De verwijzing voor behandeling van uw patiënt moet aan een aantal voorwaarden voldoen, zodat de behandeling vergoed kan worden door de zorgverzekeraar. Wij werken in de specialistische GGZ. De verwijzing dient gedateerd en ondertekend te zijn en voorzien van een praktijkstempel. De richtlijnen voor de verwijzing zijn op dit moment dat een verwijzing maximaal 3 maanden voor het eerste contact bij ons gedateerd mag zijn, maar niet na ons eerste contact. Uw naam, functie en AGB-code moeten vermeld worden op de verwijzing.

Helaas hebben we niet met alle verzekeraars contracten af kunnen sluiten. Bijvoorbeeld door een zeer laag aangeboden omzet plafond. Zie voor verdere uitleg dit artikel op onze website. 

VERGOEDING, EIGEN RISICO & TARIEF

Alles over de kosten

WACHTEN!?
WAT NU?

Wat kun je nu direct doen

BOEKEN, APPS, E-HEALTH EN LINKS

Handig om te weten

De WGBO &
PRIVACY

Het fundament van ons contact