Patiënten

Als je besloten hebt dat het goed is om in behandeling te komen voor je problemen kun je een aanmelding doen. Voor de vergoeding door je zorgverzekeraar is een verwijzing voor specialistische GGZ nodig van een (huis)arts. Hierbij kan het uitmaken waar je verzekerd bent. Zie hiervoor verder het kopje vergoedingen. Pas na de volledige intakeprocedure zal duidelijk worden of je in behandeling komt bij onze instelling. Wij kunnen altijd besluiten dat jouw problematiek niet past bij ons. Als we denken dat je wel behandeling nodig hebt denken we mee waar je elders beter geholpen kan worden. 

Let op: Wij behandelen alleen volwassenen (dus > 18 jaar).

Procedure

Om je aan te melden hebben wij gegevens van jou nodig.

1. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw gegevens op dit aanmeldformulier.
2. Afhankelijk van je zorgverzekering krijg je een mail van ons om een telefonische screening te plannen. In dit gesprek staan we stil bij jouw problemen en de reden van je aanmelding. Tevens spreken we de hoogte van de vergoeding van jouw zorgverzekeraar door. 
3. Als je op de wachtlijst geplaatst kan worden ontvang je een link om een beveiligde verbinding tot stand te brengen (ivm de AVG wetgeving). We houden je via deze link op de hoogte van je wachtlijstplaatsing en vragen jou om een toestemminsformulier in te vullen.
4. Je bent aan de beurt. Jouw intaker is over het algemeen ook je behandelaar. We vinden het heel belangrijk dat je niet kortstondig met verschillende professionals te maken krijgt. Je regelt de verwijzing SGGZ bij je (huis)arts. Je zorgt dat deze niet ouder is dan 3 maanden en aan alle voorwaarden voldoet. 

Voor meer informatie hoe wij omgaan met persoonsgegevens lees je ons privacyregelement. 

VERGOEDING, EIGEN RISICO & TARIEF

Alles over de kosten

WACHTEN!?
WAT NU?

Wat kun je nu direct doen

BOEKEN, APPS, E-HEALTH EN LINKS

Handig om te weten

De WGBO &
PRIVACY

Het fundament van ons contact